Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Nov 7, 2008

caught in action...i'm dead man....


Step 1 : duduk aje..takde buat apa pun..amek angin segar...


Step 2: eh..ada paparazi la...takpe..rileks...


Step 3 : yess...paparazi dah ke dapur..cepat..cepat..wall climbing in action..



Step 4 : aiyoo..mcm mana paparazi leh tau nih..ni mesti pakngah menjerit lagi nih...


Step 5 : pura2 tido la...kang kene marah ngan makngah..takuttt...


ni la spiderman kenit yang kitaorg berjaya tangkap masa cuti deepavali aritu...hehehe...

perangai baru dia la nih..sebelum2 ni just main kat grill pintu tu bahagian bawah aje...setakat main pemegang pintu tu aje...tp agaknye dia penah nampak kitaorg selak pintu tu kat bahagian atas lagi..dia dapat idea la tu nak panjat lebih tinggi...mesti dia fikir..'oo..itu lah rahsianya pintu ni tak terbukak2 mcm selalu ye..rupanye org2 besar dalam rumah ni kunci kat atas tu...tau dah..tau dah..'...lebih kurang gitu le kot ..hahahaha....

rasanya ni kali kedua juwaini berjaya panjat sampai atas tu..sebab sebelum tu penah dengar mak or hubby dok terjerit2 mcm kene histeria tgk juwaini tengah tergayut2 kat grill tu sbb tak tau nak turun...

kali kedua daku tanpa berlengah lagi terus amek kamera and skodeng apa dia nak buat kat pintu grill tu..hasilnya..seperti di atas...lepas dia sedar tu..dia terlepas satu tangan n kaki dia tergayut2...mmg nampak cam spiderman betul la...panic le tu..mula le jerit mintak tolong..hahaha..kelako...

4 comments:

yana said...

ah ah ah ketawe sambil garu perut kahkah......oooo ade sambungan cerite rupe2nye dlm sini... ingat ade gmbr sekpg je dlm frenster ahahaha... nakal ekk nini tu dh la tembun hahaah

admie said...

hehehe..tu la..nakal tau..mmg asyik gelak je kitaorg layan dia kat umah mak aritu...kalo dia nak menyusu sambil baring..dia cari aku..then dia suh aku baring gak sbb sambil2 menyusu tu dia nak korek2 mulut aku..ngan mak lagi horror..siap cucuk mata lagi..hahaha...lepas tu suka senyum2 kambing tanpa sebab..hahaha

googler said...

cheap handbags
evening handbag
handbags online
ladies handbag
luxury handbag

Anonymous said...

http://www.markbattypublisher.com/jsp/buytramadol/#6028 tramadol er maximum dosage - buy tramadol online from mexico